Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Klavan: «Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά»

Klavan: «Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά»

Δεν είναι χαρούμενοι για τις 2 νίκες στα τελευταία 6 παιχνίδια στο Liverpool, όμως, σύμφωνα με τον Ragnar Klavan, επιβάλλεται όλοι να κοιτάξουν μπροστά. Αυτό ήταν το μήνυμα του Εσθονού κεντρικού αμυντικού των Reds μετά την λήξη της ισόπαλη (0-0) αναμέτρησης με την West Bromwich Albion χθες στο Anfield.

«Νιώθεις ότι έχασες ξανά πόντους, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά στο ποδόσφαιρο πρέπει να κοιτάς μπροστά.» είπε ο Ragnar στο liverpoolfc.com «Το επόμενο παιχνίδι είναι την Κυριακή και αυτό είναι καλό για εμάς. Το αποτέλεσμα απόψε θα μπορούσε να οφείλεται στο ότι έπαιξε καλά ή ήταν τυχερός ο αντίπαλος, αλλά όπως είπα, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, καλές και όχι τόσο καλές ημέρες υπάρχουν.»

«Για εμάς είναι μεγάλο κοπλιμέντο το ότι έρχονται εδώ και ψάχνουν μόνο την ισοπαλία» συνέχισε ο Klavan. «Δείχνει ότι είμαστε στον σωστό δρόμο, παίζουμε καλά και είμαστε επικίνδυνοι. Αλλά όπως πάντα, πρέπει να επιτύχεις στην αποτελεσματικότητά σου ακόμα και σε αυτές τις λιγότερο καλές ημέρες.»

Όμορφα λόγια του Klavan για τον Gomez.

«Τα τελευταία δύο παιχνίδια έχουμε χάσει 4 βαθμούς και αυτό είναι κρίμα. Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε γιατί παίζουμε καλά και φτιάχνουμε ευκαιρίες, τα γκολ θα έρθουν. Όπως προείπα το επόμενο παιχνίδι ήδη πλησιάζει και πρέπει να πάρουμε τα καλά να βελτιώσουμε τα όχι και τόσο καλά και να συνεχίσουμε τη δουλειά» κατέληξε ο 32χρονος αμυντικός

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com